Urn, ornament of troostbeeld

Wat je maakt ben je zelf, je kijkt als het ware in een spiegel.

Even een stukje geschiedenis:

In 2006 overlijd de vader van Jolanda en mag ze voor haar vader een grafsteen uit marmer hakken, hierbij merkte Jolanda dat het haar goed deed het hakken in het weerbarstige steen , Jolanda vertelt: "ik ontdekte vele emoties in mij die ik nog niet had ontmoet. Dit is wat Jolanda wil delen met mensen en in 2008  start ze met Axis Mundo, een plek waar mensen een eigen herinnering kunnen maken in speksteen of brons. Tot 2010 kunnen mensen in haar atelier aan het werk met een eigen herinnering, ornament of troostbeeld. In 2010 kiest Jolanda er voor een passende opleiding te volgen aan de Stenden hogeschool te Leeuwarden, waar ze vanaf 2013 zich naast beeldend kunstenaar ook Vaktherapeut beeldend mag noemen. Van 2013 tot 2020 is Axis Mundo een praktijk voor beeldende therapie 

Nu:

Vanaf 2020 kan u bij Jolanda terecht voor het werken in speksteen of brons,

Denk daarbij dat u zelf een urn, troostbeeld of een ornament voor bij een grafmonument kan maken. Wanneer u er voor kiest een urn, ornament of troostbeeld van brons te maken zal het maken van een mal en het gieten in brons overgelaten worden aan Andor Smeele, bronsgieter uit Meppel,  Prodart.

Laat u het maken toch maar liever over aan Jolanda, dan mag u haar ook een opdracht geven. Samen met Jolanda tekent u uit wat u graag wil. Tijdens het gehele creatieve proces wordt u dan uitvoerig op de hoogte gehouden, en veelvuldig in het atelier van Jolanda uitgenodigd om het gehele creatieve proces te kunnen volgen.

U kan via het hiernaast geplaatste formulier contact met Jolanda opnemen.